Tillverkning av cellulosaisolering i Sverige steg för steg

Tillverkning av cellulosaisolering med kunskap och erfarenhet

Ekocell är ett relativt ungt tillverkningsföretag i branschen när det gäller tillverkning av cellulosaisolering, men inom företaget finns det många år av praktisk erfarenhet och gedigen kunskap av lösullsisolering ända tillbaka till 1994.

Tillverkning av miljövänlig cellulosaisolering

Ekocell säljer miljövänlig cellulosaisolering till lösullsentreprenörer och har egen tillverkning och produktion i Sverige. Det gör oss en extra miljövänlig fördel eftersom vi har ett kortare distributionsled i vårt avlånga land. Försäljningen sker idag i första hand till installatörer av lösull.

Lösullsisolering

Fördelar med ekocell cellulosaisolering

Det finns en rad olika fördelar med ekocell cellulosaisolering. Förutom att ekocell tillverkar cellulosaisoleringen i Sverige så har vi även lång kunskapz om hela processen från tillverkning till installation och praktisk erfarenhet av lösullsisolering på allt ifrån mindre till större byggprojekt både när det gäller nybyggnation och renovering.

ekocell cellulosaisolering tillverkad i Sverige

Köpa cellulosaisolering från ekocell i Sverige

För dig som är lösullsentreprenör i Sverige går det bra att beställa ekocell cellulosaisolering direkt från oss och få det levererat snabbt och säkert utan större väntetider.